NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Testaankoop
American-staffordshire


Geplaatst 27 September 2007, 23:39

'Teken tegen de Regeling agressieve dieren'
Beste staffordvrienden,

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten, vallen Staffordshire bull terriers, American Staffordshire terriers en alle kruisingen die uit deze rassen voort komen en niet in het bezit zijn van een geldig FCI stamboom onder de zogenaamde Regeling Agressieve Dieren, oftewel de ''Pitbullwet''

Deze regeling eist jaarlijks enkele honderden hondenlevens. Deze honden hebben vaak niets misdaan en zijn ook geen Pitbulls, maar hebben slechts een aantal uiterlijke kenmerken van een ''Pitbulltype''.

De AID neemt deze honden in beslag, en brengt ze naar een ''geheime'' locatie, hier worden de honden gehouden tot de rechter zijn uitspraak doet. ''Ontrekken aan dagelijks verkeer'' Euthanasie dus.

Daarbij is tot overmaat van ramp gebleken dat deze honden soms onder zeer slechte omstandigheden worden gehouden tijdens hun verblijf, en nauwelijks worden verzorgd. Sommige Staffordshire terriers zijn vermagerd, hebben doorligplekken, diverse ( nog bloedende) wonden, schurft enz. enz. als zij dood terug worden gegeven aan hun baas. Deze honden worden na in beslagname dus ook nog eens onthouden van de medische zorg.

Dit dierenleed MOET gestopt worden! Deze wet wordt misbruikt om zoveel mogelijk Staffordshire terriers uit de weg te ruimen.

Er moet een ander systeem komen! Er moet gekeken worden naar het karakter van de honden ipv een aantal uiterlijke kenmerken!

Help deze onschuldige dieren, en help ons een burgerinitiatief aan te bieden in Den Haag, oftewel ons punt op de agenda te zetten. Hiervoor zijn 40.000 handtekeningen nodig, en met jullie hulp moet dat haalbaar zijn!

Hoe kun je helpen?

Ga naar de website en print hier het handtekeningenformulier uit, en help ons de 40.000 handtekeningen bij elkaar te krijgen, alle hulp en iedere handtekening is heel hard nodig! U kunt ook even kijken op onze site www.dogs-with-spirit.com

Verder wil ik hier nog even aan toe voegen dat onze handtekeningenaktie akkoord is bevonden door Den Haag, hij is terug te vinden op de website van de tweede kamer. En dit handtekeningenformulier is dan ook de enige rechtsgeldige!

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Dus.. print de formulieren uit, teken zelf, laat je omgeving tekenen.. en verspreid de formulieren naar bijv. dierenartsen, dierenwinkels, dierenambulances, dierenasiels, etc.

Volle formulieren kunt u sturen naar:

Tegen de RAD, Postbus 1469 , 9701 BL Groningen


Meer berichten

OnderwerpToegevoegd
Teken tegen de Regeling agressieve dieren 27 September 2007, 23:39
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be